miercuri, 20 martie 2013

Altex: LCD PHILIPS 42PFL3007H/12 - reducere 100 de lei

In magazinul online Altex televizorul LCD PHILIPS 42PFL3007H/12 are reducere de 100 de lei.

Acest televizor este Full HD cu rezolutia de 1920 x 1080, are diagonala de 107 cm si are 1 port USB care permite vizionarea filmelor, pozelor si redarea muzicii de pe un stick USB.
Are si 3 porturi HDMI.

Televizorul LCD PHILIPS 42PFL3007H/12 poate fi cumparat de la Altex la pretul de 749 de lei. Reducerea de 100 de lei este valabila pana pe 24 martie.


Descriere televizor LCD PHILIPS 42PFL3007H/12
Relaxati-va si savurati o seara grozava in fata televizorului cu Full HD si sunet puternic

Philips va permite sa va bucurati de o performanta extraordinara a televizorului pentru un pret corect, acum si in viitor. Acest televizor LCD 42PFL3007 ofera imagini Full HD, sunet puternic si conexiuni digitale de televizor usor de utilizat si un design TV pur.

O imagine clara, vie, de fiecare data
Televizor Full HD cu Digital Crystal Clear pentru adancime si claritate
Perfect Motion Rate (PMR) 100Hz pentru claritate extraordinara a miscarii
Procesare a 69 miliarde de culori pentru cele mai vii nuante
Contrast dinamic 100.000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate

Sunet clar si autentic
Simtiti puterea a 20W RMS si Incredible Surround
Auziti fiecare cuvant cu Clear Sound

Conectivitate digitala completa usor de realizat
USB pentru redare multimedia fantastica
Intrarea PC va permite sa folositi televizorul si ca monitor PC
Conectivitate perfecta cu intrari 3 HDMI si Easylink
Tuner DVB-C/T digital integrat pentru receptie cablu digital

Digital Crystal Clear
Digital Crystal Clear este un pachet de inovatii imagine care regleaza digital si optimizeaza calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare si claritate. Rezultatul este o imagine extrem de clara indiferent de sursa.

Perfect Motion Rate 100Hz
Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, Perfect Motion Rate (PMR) permite reproducerea miscarilor cu o claritate superba, producand imagini clare si lipsite de scintilatii, chiar si in cazul miscarilor rapide.

Contrast dinamic 100.000:1
Doriti ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast si cu cele mai vibrante imagini? Procesarea video avansata Philips combinata cu tehnologia unica extrema de iluminare reglabila din spate va ofera cea mai buna calitate a imaginilor. Contrastul dinamic va mari contrastul cu un nivel excelent de negru si o redare precisa a tonurilor si cuvintelor intunecate. Imaginile oferite sunt stralucitoare, realiste, cu un contrast inalt si culori incitante.

Incredible Surround 20W RMS
Simtiti puterea ritmului muzicii si atmosfera filmelor. Puternicele amplificatoare de 20 W RMS (2x10 W RMS) creeaza o ambianta sonora realista. Incredible Surround va permite sa traiti un surround total, cu sunet mai profund si mai amplu, pentru a completa experienta de vizionare excelenta.

Sunet clar
Clear Sound este o tehnologie audio inovatoare care creste semnificativ claritatea vocii, indiferent daca este vorba de dialog sau muzica. Asigura auditia fiecarui cuvant, astfel incat sa va puteti bucura la maxim de ceea ce vizionati.

USB (multimedia)
Conectorul USB permite accesul la fotografii jpeg, fisiere de muzica mp3 si fisiere video de pe majoritatea memoriilor USB (dispozitiv de memorie din clasa USB). Introduceti USB-ul in slotul din partea laterala a televizorului si accesati continutul multimedia utilizand browser-ul de continut de pe ecran. Acum puteti viziona si partaja clipurile video, fotografiile si muzica.

Intrare PC (HDMI si VGA)
Intrarea PC va permite sa utilizati televizorul ca monitor pentru PC printr-un cablu HDMI-DVI (pentru semnale digitale) sau printr-un cablu VGA (pentru semnalele analogice).

3 intrari HDMI cu EasyLink
HDMI este un cablu unic care este adecvat atat pentru semnale de imagine, cat si pentru semnale audio de la dispozitivele dvs. la televizor, scapandu-va de "paienjenisul" de cabluri. Acesta transmite semnale necomprimate, asigurandu-va o calitate foarte buna de la sursa la ecran. impreuna cu Philips Easylink, nu aveti nevoie decat de o telecomanda pentru a efectua majoritatea operatiunilor pe televizor, DVD, BluRay, set top box sau sistemul home theatre.

Articole populare

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *